loading...

Basmele sunt locul unde creaturile cu totul și cu totul ciudate sunt la ele acasă, iar în prezent, Photoshop-ul ne oferă posibilitatea să realizăm tot felul de creaturi. Însă, sunt unele animale, cu totul și cu totul aparte, de o frumusețe deosebită, despre care mulți dintre noi nu au auzit și probabil nici nu ne imaginam vreodată că pot exista.

De exemplul, Liger-ul sau Leopon-ul sunt câteva dintre speciile care ne uimesc. Noi îți arătăm 18 animale hibride surprinzătoare și poate, cu ajutorul ingineriei genetice și clonării în anii următori vor apărea altele, pe cât de diferite, pe atât de deosebite.

#1 Liger (Mascul Leu + Femelă Tigru)

1

Chiar dacă esistă zvonuri care spun că întâlnim Ligeri și în sălbăticie, acest lucru nu se cunoaște cu exactitate. Ligerii din captivitate sunt foarte mari și cresc repede. De exemplu, Hercule este unul dintre cei mai mari Ligeri care există pe Pământ și cântărește peste 410 kg.

#2 Tigon (Mascul Tigru + Femelă Leu)

2

Cât de departe se poate merge? Ei bine, află că Ligerii și Tigonii se pot reproduce. Te lăsăm pe tine să ghicești cum se numesc puii acestora!

#3 Zonkey (Zebră + Măgar)

3

Deși seamănă foarte bine cu măgarul, nu știm sigur dacă a împrumutat și obiceiurile acestuia.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ