loading...

De-a lungul timpului s-au descoperit nenumărate metode și creme care să combată celulita, însă nu toate au avut rezultatele dorite.
Noi am descoperit 5 metode naturale care te pot scăpa de celulită cu ușurință.

metode-anticelul

1. Oțetul de mere. Cu ajutorul acestuia poți luptat atât împotriva celulitei cât și împotriva vergeturilor. Modalități de folosire: în primul rând, oțetul de mere poate fi folosit direct pe zona afectată masându-l ușor până intră în piele, sau adăugați într-un pahar de apă trei lingurițe de oțet și consumați zilnic acest amestec.

2. Zațul de cafea. Adaugă într-un bol 5 lingurițe de zaț de cafea, o linguriță de ulei de măsline, o linguriță de cacao și o linguriță de apă, apoi amestecă până se omogenizează. Cu acest amestec masați ușor zonele cu celulită.

3. Ceaiul verde. Acesta conține un ingredient numit teobromina care ajunge în straturile pielii și distruge cu ușurință grăsimea. Pe lângă faptul că tratează celulita, ceaiul verde ajută și la prevenirea ei. Consumă 3-4 cești de ceai pe zi.

4. Consumă alimente bogate în proteine. După cum bine știm, proteinele întăresc și stimulează producția de elastină și colagen, care previn apariția celulitei.

5. Fă sport. Aceasta este una dintre cele mai benefice metode care te ajută să scapi de celulită dar și să ai un corp de invidia. Plimbări, fitnes, orice activitate care îți pune în mișcare mușchii este o alegere bună. Aceasta este cea mai cunoscută, dar și una dintre cele mai benefice metode pentru a scăpa de celulită!

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ